Oeuvrecatalogus

De oeuvrecatalogus op deze website bevat een inventarisatie van het nagelaten oeuvre van Tera de Marez Oyens.

De catalogus bestaat uit de volgende categorieën:

  • werkenlijst Een werkenlijst : geschreven en gedrukt materiaal van Tera de Marez Oyens (partituren, artikelen, fragmenten, compositieschetsen, etc.). (De lijst bevat enkele geluidsbanden welke tot composities behoren.)

  • audiolijst Een audiolijst: LP- en CD-opnames van werk van Tera de Marez Oyens.

  • av-lijst Een AV-lijst: radio- en tv-opnames van (werk van) Tera de Marez Oyens.

Download extra informatie over de oeuvrecatalogus. Deze catalogus bevat geen manuscripten van Tera's werken. Om bladmuziek te bestellen wordt u verwezen naar de uitgeverijen. Voor CD's en opnames klik hier.

 

Hoe te zoeken in de oeuvrecatalogus?

Per categorie zijn filters in en uit te schakelen om de resultaten per categorie te verfijnen. De categorieën en filters staan rechts in beeld.

Een zoekopdracht als voorbeeld:

Bijv. men zoekt muziek voor viool. Ga naar de oeuvrecatalogus en vink onder 'Categorieën' het filter ‘Werkenlijst’ aan. Vervolgens verschijnen daaronder de diverse subfilters van de werkenlijst. Klik op ‘Instrumentatie.’ Er verschijnt een zoekbalk met ‘Zoeken in de opties.’ Vul in deze balk ‘viool’ in en alle instrumentaties waarin ‘viool’ voorkomt verschijnen (ook ‘altviool,’ aangezien ‘viool’ als onderdeel van de naam daarin voorkomt). Vink nu één van de instrumentaties aan en de stukken verschijnen links in beeld. Klik op 'Meer informatie' bij het gewenste stuk en de informatie van catalogusitem verschijnt in beeld. Teruggaan naar de zoekresultaten kan door op de knop 'Terug naar: zoekresultaten' boven in beeld te klikken.

Vink voor een andere zoekopdracht (bijv. een radio- of CD-opname) de 'AV-lijst' of 'Audiolijst' aan en vervolgens het subfilter waarin men wil zoeken.

 

Suggesties, aanvullingen of opmerkingen? Uw informatie is welkom!

De inventarisatie van het oeuvre van Tera de Marez Oyens kent enkele hiaten die nog opgevuld dienen te worden. Bovendien bevinden zich wellicht nog werken of opnames in privékringen waarvan de stichting tot op heden geen weet heeft, maar welke wel van belang zijn voor het vervolmaken van de inventarisatie.

De stichting is op zoek naar dit soort aanvullingen en hoort graag van mensen die in het bezit zijn van gelegenheidscomposities van De Marez Oyens’ hand, (amateur)(privé-)opnamen van haar en/of haar muziek hebben, met haar hebben samengewerkt, et cetera.

Indien u aanvullende informatie heeft, dan vraagt het stichtingsbestuur u van harte deze met haar te delen. Dit kan via info@terademarezoyens.nl.

 

Zoeken

Zoek in Oeuvrecatalogus